Регистриран: нд май 10 2009, 09:11
съобщения: 24
По-голямата част от Африка , някои индиянски племена, нинджи и т.н всички тези воини имат нещо общо всички те се водят за маистори на засадата и тихите нападяния както и всички те използват тръбата с отровни стрелички за тези цели. Славяните също са маистори на засадата а не съм намерил информация да изполват това изобретение
Ako няма к'во да кажеш по-добре си замълчи
Регистриран: чт яну 08 2009, 06:10
съобщения: 98
Pukka написа ...
По-голямата част от Африка , някои индиянски племена, нинджи и т.н всички тези воини имат нещо общо всички те се водят за маистори на засадата и тихите нападяния както и всички те използват тръбата с отровни стрелички за тези цели. Славяните също са маистори на засадата а не съм намерил информация да изполват това изобретение
Славяните, са майстори на подлостите...
Дето ази и да трая - за теб мисля и горя, в теб родих се и желая в теб свободен да умра. [линк]
Канис Лупос, също така са много добри домакини... А на подлости са майстори всички народи и етноси... Изкуствени
те засади на номадите са били подлост за римляните...
Trabant-IYI написа ...
Канис Лупос, също така са много добри домакини... А на подлости са майстори всички народи и етноси... Изкуствени
те засади на номадите са били подлост за римляните...
Нали знаеш... "Колете наред братя Господ на небето, ще познае своите..." Пък и когато НИЕ правим засада, това е военна хитрост. А когато ТЕ правят засада, е гнусна подлост. И не ми обяснявай, че не съм обективен. Да, не съм. Светът от памтивека се дели на наши и чужди. Такива ми ти работи...
[ Редактирано пт авг 13 2010, 08:29 ] Дето ази и да трая - за теб мисля и горя, в теб родих се и желая в теб свободен да умра. [линк]
Всичко е политика, приемам изказването ти за политическо. Щото всеки разумен човек знае, че няма причина народите да се мразят едни други. Също така всеки разумен човек знае, че чиста нация и чист народ по етнически произход няма. Всички сме омешени, по целия свят сме се месили и продължаваме. Планетката е прекалено малка за да се мразим едни други. Още повече, че омразата се използва за създаването на световни конфликти които носят печалба на единици и загуби на много хора. Вярвам всеки има право на мнение, но не и да насажда омраза. Военният дух се гради на база дисциплина, постоянство и целенасоченост. Ти имаш причина да мразиш славянското си начало. А аз имам причина да обичам всички народи които са сформирали съвременният облик на българина. Със здраве!
Trabant-IYI написа ...
Всичко е политика, приемам изказването ти за политическо. Щото всеки разумен човек знае, че няма причина народите да се мразят едни други. Също така всеки разумен човек знае, че чиста нация и чист народ по етнически произход няма. Всички сме омешени, по целия свят сме се месили и продължаваме. Планетката е прекалено малка за да се мразим едни други. Още повече, че омразата се използва за създаването на световни конфликти които носят печалба на единици и загуби на много хора. Вярвам всеки има право на мнение, но не и да насажда омраза. Военният дух се гради на база дисциплина, постоянство и целенасоченост. Ти имаш причина да мразиш славянското си начало. А аз имам причина да обичам всички народи които са сформирали съвременният облик на българина. Със здраве!
Аз нямам славянско начало Предпочитам да съм кривокрак въшлив тюркут, но не и роб / sklave/ !! Ето и на картата не виждам никакви славяни... Всеки знае че Русия е създадена от нормани - варяги, поробили местното население... Е, тези ли да имам за идеал и пример за подражание? Или кървавия маниак Иван Грозни, унищожил Волжска България? Или лайнаря Светослав, дето ослепил българските войници? Или... Примерите са безброй Та тия ли слуги на Сатаната да ги имам за братя и роднини ?!?! Как не
[ Редактирано сб авг 14 2010, 09:07 ] Дето ази и да трая - за теб мисля и горя, в теб родих се и желая в теб свободен да умра. [линк]
Че тез неща да не са го правили само Руснаците? И нима всички славяни са Руснаци? Че ако сме хуни, да стигнем до тук - рози ли сме им подарявали на племената дето ни са се изпречвали?
Фанатизма е полезен само във военни действия... В мир замъглява разсъдъка...
Trabant-IYI написа ...
Че тез неща да не са го правили само Руснаците? И нима всички славяни са Руснаци? Че ако сме хуни, да стигнем до тук - рози ли сме им подарявали на племената дето ни са се изпречвали?
Фанатизма е полезен само във военни действия... В мир замъглява разсъдъка...
...................
....................
..
Хъ хъ хъ Дори не забеляза, че съм подправил картата... Ако мога и от историята ще ги изтрия Не само от лицето на земята... И "руснаци" се пише с малка буква. Като "плъхове", "подлеци", "палачи" и т.н. [линк] И пак ще трябва да повторя Когато НИЕ избиваме, това е военна необходимост !! Когато ТЕ избиват, това е гнусно престъпление Ей, човеко, няма такова нещо като "общочовешки ценности" Ние сме си ние и винаги сме прави !
[ Редактирано чт авг 19 2010, 10:16 ] Дето ази и да трая - за теб мисля и горя, в теб родих се и желая в теб свободен да умра. [линк]
"Когато НИЕ избиваме, това е военна необходимост ! Когато ТЕ избиват, това е гнусно престъпление Ей, човеко, няма такова нещо като "общочовешки ценности" Ние сме си ние и винаги сме прави "
Избиването никога не е военна необходимост. Особено когато в последните 100 години се избиваме повече помежду си отколкото някого другиго. Когато те избиват е същото като когато ние избиваме и съществото на твърдението ти е в пряка връзка с ниското ниво на развитие на човечеството което живее на малка планета а още се делим на наши и чужди. Общочовешки ценности има. Всеки изпитва радост когато сина му стисне за пръв път с малките си пръстчета ръката на баща си. Всеки обича да се смее, да се чувства щастлив и да не изпитва глад, жажда, болест... Ние-те е първично мислене, не само остаряло, ами и вредно - вредно е за бъдещето на народа ни. Ние не живеем сами и не можем да се изолираме от останалия свят. Историята познава случаи в които изолираните са унищожени. Още повече, че в момент ние като държава нямаме никакво влияние и не променяме хода на историята. Виж - РУСНАЦИТЕ и АМЕРИКАНЦИТЕ и КИТАЙЦИТЕ и ИНДИЙЦИТЕ и ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙЦИТЕ и ЯПОНЦИТЕ и много други народи имат пръст в историята. Те са големи държави, големи народи и могат и контролират света. Ние сме малка плюнка на картата която стои там от политически и гранични съображения като буфер между европа и азия. Затова мегаломански мисли ще ни оставят без политически приятели. Трябва да се прави разлика между държава и народ. Ако народа се състои от хора, то държавата е система от институции и хората само представляват тези институции. Затова и трябва да се прави разлика. Нима българската политика не е родила палачи, пълхове и подлеци? Срамно е да се представяме за големи тумбаци, а да сме голи като пушки и да размахваме чифте пищови, пък олово да няма - само гърмежи. За да си тежим на мястото трябва да сме добри политици, не да мразим, просто защото сме си го поставили за цел.
Ако съм честен - мразя руската политика, мразя американската политика, мразя политиката по принцип... Но в момента тя е формата на комуникация между народите и към момента се стреми да се осъществят мирни взаимоотношения. От такива мирни взаимоотношения можем само да спечелим и да се възползваме. Никой не ти казва да обичаш руснаци или други народи. Но не демонстрирай омраза. Това пречи. В полза ще е ако имаме достъп до местата където са живели дедите ни и разрешение за съвместни археологически разкопки. В полза ще е ако ни се отпусне достъп до български исторически важни документи и артефакти. Всичко останало е на ниво мижитурки като мен и теб. Дето само си чешат езиците. ПОЗДРАВИ Ка
зах